Gėlėtu vasaros takeliu

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2022-06-09
  • Kategorija: Renginiai

Atkeliavusi į mūsų Žemę vasara, dovanoja vaikams daug smagių, šiltų ir nepakartojamų akimirkų. 
„Papartėlių“ gr. vaikai kartu su „Šaltinėlio“ mokyklos jungtinės klasės mokiniais visus mokslo metus dalyvavo projekte: „Kuriu kartu su gamta“ ,o vieną šiltą birželio dieną smagiomis vasaros akimirkomis skubėjo pasidalinti kartu su draugais. Bendrose kūrybinėse veiklose piešėme gražiausios ir smagiausios vasaros paveikslą: maži, pilki žemės akmenėliai vaikų rankelėse  pavirto į spalvotus, žaismingus žemės vabalėlius, nuklotas plytelėmis takelis pražydo nuostabiausiais pievų gėlių žiedais, o paprasta medinė pavėsinė pasidabino gražiausiomis vasaros spalvomis pieštais vaikų piešiniais. Žaidėme linksmus draugystės žaidimus, šnekučiavomės apie svajonių vasaros atostogas, vaišinomės skanėstais. Atsisveikindami su draugais ir darbuotojais palinkėjome vieni kitiems nuostabių ir įsimintinų vasaros akimirkų, gražaus ir prasmingo laiko kartu su artimaisiais, daug, daug meilės ir gerumo. 
„Visa ko pradžia yra ten, toli, vaikystėje, kur žmogus pirmą kartą supranta, kad pasaulyje jis gyvena ne vienas, kad jo rankos ir širdis privalo ką nors pridengti nuo skausmo“ (J. Marcinkevičius).
Nuoširdus Ačiū Jurinai, Rasai, Irinai, visiems „Papartėlių“ gr. vaikučių tėveliams už bendradarbiavimą ir prasmingas gerumo pamokas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos