Pramoga „Žaidžiam, draugaujam ir bendraujam“

  • Paskelbė : Administratorius Administratorius
  • Paskelbta: 2023-12-12
  • Kategorija: Renginiai

Dažnai mes gyvendami sparčiai besikeičiančiame pasaulyje užmirštame šalia esantį kitokį žmogų... Džiugu, kad šiandieninė jauna karta, ypač vaikai atviresni, tolerantiškesni aplinkiniams.
Gruodžio pradžioje „Šaltinėlio“ mokyklos mokytojų ir mokiniųorganizuotoje pramogoje „Žaidžiam, draugaujam ir bendraujam“ sulaukė svečių „Žiogelių“ grupės gausaus vaikų būrio su draugystės bei tolerancijos žibintais, dovanėlėmis.
Ugdymo įstaiga nušvito šypsenomis, skardžiu juoku, šiek tiek nedrąsos jausmu, bet kartu dainuojamos dainelės, deklamuojami eilėraščiai sutelkė visus bendrai nuotraukai ir  vaišėms. Pakili nuotaika tiesiog sklandė ore. Malonu, kad vaikai turėjo progą susipažinti, pabendrauti. Už šį bendravimą, geranoriškumą, nuoširdumą   jungtinės – lavinamosios klasės mokiniai, pedagogės ir padėjėjos dėkoja Ignalinos „Šaltinėlio“ mokyklos direktorei, pavaduotojai ugdymui, „Žiogelių“ grupės vaikučiams, jų tėveliams, mokytojoms Astai, Pranei, Vidai bei padėjėjai Julijai.
Išlydėdami svečius mokiniai dar ilgai stovėjo prie lango, mojo rankomis ir linkėjo gero, saugaus kelio namo, o sekančią dieną rašė žodį “AČIŪ “ ir siuntė jį naujiems draugams.
 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos