Mes aktyviausi respublikoje

  • Paskelbė : Administratorius Administratorius
  • Paskelbta: 2024-06-27
  • Kategorija: Renginiai

Ignalinos Šaltinėlio“ mokykla vykdo labai daug sveikatą stiprinančių veiklų, renginių. Organizuojamos judėjimo dienos, sveikatingumo savaitės, fizinio ugdymo užsiėmimai, estafetės, mankštos, varžybos, sportinės pramogos ir šventės. Išnaudojame įvairias erdves: darželio sales, koridorius, lauko aikšteles, mokyklos stadioną,  netoli esančio miško  takelius ir aikšteles.
„Sveikatiados“ projekte dalyvaujame nuo 2011 m. pirmieji metai buvo nedrąsūs. Po  truputį įsijungė visi. O šiais metais prie komandos prisijungė ir Vidiškių skyrius.
Daugelį metų šiame projekte esame ne tik aktyvūs dalyviai su vaikais siūlomuose renginiuose, bet ir esame net keletą kartų „Sveikatiados“ sveikatinimo idėjų konkursuose laimėję  piniginius prizus, sporto priemonėms įsigyti. Dalyvavome ir „Sveikatiados“ himno kūrimo konkurse. Iš 50 dalyvavusių įstaigų patekome į atrankos 10 –tuką. Nors nelaimėjome, bet džiaugiamės , kad tiek daug žmonių įvertino mūsų triūsą. Dabar šis himnas atidaro mūsų mokyklos sporto šventes.
Už aktyvų, masišką, kūrybingą dalyvavimą organizuojant „Sveikatiados“ renginius, Živilė Šišovienė apdovanota kaip respublikoje aktyviausia  ambasadore, o visas mokyklos kolektyvas buvo įvertintas ir apdovanotas kaip aktyviausias tarp ikimokyklinių įstaigų Lietuvoje. Živilė savo gerąja patirtimi dalinosi „Sveikatiados“ respublikinėje ambasadorių konferencijoje.  Laukiame į mokyklą atkeliaujančios „Sveikatiados“ taurės.
Viskas daroma dėl vaikų gerovės, sveikatos, geros nuotaikos, bendravimo ir bendradarbiavimo. Per vasarėlę pailsėsime ir toliau keliausime toliau su Sveikatiada.
 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos