Gerumo nepaliesi, jį gali tik pajusti ir dovanoti kitam žmogui...

  • Paskelbė : Administratorius Administratorius
  • Paskelbta: 2022-12-06
  • Kategorija: Renginiai

Rodos buvo eilinė diena, bet mūsų mokyklos lavinamojoje klasėje sujudimas, laukėme svečių „Papartėlių“ grupės vaikučių ir darbuotojų. Bendroje kūrybinėje veikloje: „Gerų draugų būry-šypsotis tu gali“ šiltai bendraudami, padėdami  vienas kitam „statėme“ Tolerancijos  miestą, dėjome iš raidžių žodį „Draugystė“, vaikai pasakojo  kas telpa į jų mažas širdeles,  šypsojomės vieni kitiems, dalinomės gera nuotaika, linkėjome gražaus ir prasmingo Šv. Kalėdų laukimo.

Neįgaliųjų diena ir  Advento metas – tai laikas, kupinas laukimo, kviečiantis į rimtį ir susikaupimą, primenantis, kad žmogus gerus darbus darydamas, tobulindamas save, augdamas dvasia, skleisdamas aplink save meilę ir gėrį, gali dovanoti gerą nuotaiką, džiaugsmą, viltį tiems, kuriems to labai  reikia.

Ignalinos „Šaltinėlio“ mokyklos lavinamosios klasės mokiniai, jų tėveliai bei darbuotojos  nuoširdžiai dėkoja „Papartėlių“ grupės vaikučiams ir jų tėveliams, mokytojoms Jūratei ir Jolantai bei mokytojos  padėjėjai Audronei  už gerumo pilnas širdis, dovanėles ir vaišes, už gerus darbus,  šypsenas, pasibuvimą kartu, taip pat „Šaltinėlio“ mokyklos visų grupių mokytojoms ir vaikučiams už sukurtus namelius ir gražius palinkėjimus.

Būdami šalia tų, kuriems reikia pagalbos, dėmesio, gero žodžio, šypsenos ir draugų, pamatėme ir supratome, kad „Gerumo nepaliesi, jį gali tik pajusti ir dovanoti kitam žmogui“ kaip tai dosniai ir iš visos širdies darė „Papartėlių“ grupės vaikučiai, jų tėveliai  ir darbuotojos.

Ačiū Jums!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos