Kalėdinė šventė – pramoga „Kalėdų kalėdos“

  • Paskelbė : Administratorius Administratorius
  • Paskelbta: 2022-12-28
  • Kategorija: Renginiai

Vėl apsisuko laiko ratas ir sulaukėme gražiausių metų švenčių. Siekdami, kad Kalėdų laukimas mokiniams būtų kuo prasmingesnis ir džiaugsmingesnis jau ne pirmus metus ugdytiniai, kartu pedagogais bei padėjėjais prasidėjus Advento laikui – klasę papuošia Advento švenčių gerumo dvasia:  uždegama kiekvieną savaitę žvakelė, pakabinamas advento kalendorius, mokomasi skaičiuoti iki Kalėdų likusias dienas. Iš medžių šakų ir kitos gamtinės medžiagos  buvo kuriamos kalėdinės puokštės, kalėdiniai nykštukai, langus papuošė ateinančių metų simbolio- triušio trafareto karpiniais, eglutė padabinama  žaislais. Mokiniai, ruošdamiesi Kalėdoms  padovanojo sau ir visiems kitiems  tikrą Kalėdų švenčių laukimo nuotaiką…

Štai ir ilgai laukta šventė jau mokykloje. Gruodžio 23-tą dieną Ignalinos „Šaltinėlio“ mokyklos klasė bei salė klegėjo nuo vaikų juoko, šurmulio ir džiaugsmo – visi be abejo laukė susitikimo su Kalėdų seneliu. Mokiniai  patyrė džiugių emocijų judėdami, žaisdami ir dainuodami aplink žėrinčią Kalėdų eglutę, liesdami, prisiglausdami, apkabindami Kalėdų senelį, išpakuodami dovanėles,  o šventė sukūrė gerą nuotaiką visiems.

Žiemos šventės – tai šventės, kurios neabejotinai užburia kiekvieną savo kilmingumu ir šiltumu, tai geriausias laikas pabendrauti, džiaugtis buvimu kartu su draugais,  šeimos nariais. Juk Šv. Kalėdos – tai nuostabiausia metų šventė, kurios laukia ir maži, ir dideli. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos