Edukacinių užsiėmimų veikla „Auksinio rudens magija“

  • Paskelbė : Administratorius Administratorius
  • Paskelbta: 2023-11-05
  • Kategorija: Renginiai

Šiais metais visus džiugino gražus ir saulėtas ruduo. Kad rudens grožis neliktų nepastebėtas, spalio mėnesio paskutinę savaitę mokytoja Jurina, auklėtoja Irina ir specialioji pedagogė, logopedė Ina lavinamosios ir socialinių įgūdžių klasių mokiniams organizavo edukacinių užsiėmimų veiklą „Auksinio rudens magija“. Mokiniai stebėjo besikeičiančią gamtą, mėgavosi rudenišku oru bei rudeniškais gamtos vaizdais dar šildančios  saulės spinduliais.

Sužadinti rudeninės gamtos grožio ir šilumos mokiniai įsitraukė į kūrybinį procesą: iš spalvotų lapų, kaštonų kūrė, dėliojo, komponavo nuostabius paveikslus,  kūrė žibintus, kuriuos puošė  įvairiaspalviais lapais, juos laminavo. Didžiausias dėmesys buvo skirtas rudens karaliui moliūgui. Mokiniai, padedant mokytojoms, skobė, pjaustė, puošė, dekoravo ir pagamino linksmus, piktus, draugiškus moliūgus, kurie vėliau virto žibintais. Veiklų metu įdėję daug pastangų, patyrę daug džiaugsmo akimirkų, mokiniai grožėjosi ne tik savo bet  ir draugų darbais.

Spalio mėnesį mokiniai dalyvavo respublikinėje kūrybinių darbų parodoje „Rudens lapas 2023“: įvairiomis technikomis dekoravo medžių lapus.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos