Kūrybinė, pažintinė, veikla ir pramoga „Kalėdinis šurmulys“

  • Paskelbė : Administratorius Administratorius
  • Paskelbta: 2024-01-05
  • Kategorija: Renginiai

Šiame besikeičiančiame pasaulyje yra keli pastovūs dalykai: besisukantis metų ratas,  kasmet ateinančios Kalėdos ir niekada nesibaigianti meilė!
Besibaigiant suktis metų ratui, gruodžio mėnesio pradžioje pradėjome  ruoštis svarbiausiai metų šventei Šv. Kalėdoms: pamažu atsirado pirmieji Kalėdų atributai: advento kalendorius ir advento vainikas, skyrėme laiko ir  geriems darbams: prisiminėme artimuosius ir pradėjome jiems ruošti staigmenas: sveikinimus, dovanėles, kalbėjome apie buvimą kartu, pagalbą  ir susitelkimą.  Kiekviena diena artino Kalėdas. Likus vos kelioms dienoms iki šventės, pasiruošimo šurmulį pakeitė šventinis džiugesys: žaisliukų gaminimas, eglutės puošimas bei dainelių ir trumpų eilėraščių apie Kalėdas klausymas. Tie, kas kantriai laukė  didžiosios metų šventės- ji pagaliau atėjo. Iš toli atvykęs Kalėdų senelis ne tik su mokiniais kartu šoko, dainavo bet ir atsinešęs didelį maišą dovanų, kurį padėjo pripildyti Ignalinos asociacija „Auxilium bei „Šaltinėlio“ mokyklos administracija, dalino mokiniams, darbuotojoms, svečiams. Buvo sukurta tikra Kalėdų dvasia, pilna juoko, džiaugsmo, šypsenų bei nepakartojamų akimirkų. Šurmulys, muzika, žaidimai teikė džiaugsmą ugdytiniams bei visiems kartu  su jais buvusiems.

Taigi šventinis laikas įžengė į mūsų širdis su šiluma ir džiaugsmu, nešdamas viltį ir naujas galimybes bei siekius. Metams artėjant į pabaigą, noriu pasveikinti ir padėkoti visiems už suteiktas džiaugsmo akimirkas įsitraukimą į mūsų organizuojamas veiklas: kolegėms Ina, Irinai, Renatai, Dianai  už kasdienį darbą organizuojant smagias ir įtraukiančias veiklas ugdytiniams, tėveliams už pagalbą, supratingumą.

Linkiu visiems šviesos ir jaukumo, džiugesio širdy ir šypsenų veiduose. Tegul  atėjusios šventės  pasilieka mumyse ilgam!
 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos